2891 023532 info@lbsecurity.gr ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Υπηρεσίες προς Ηλικιωμένους / ΑΜΕΑ

πληκτρολογιο συναγερμου paradox

“Επαγγελματικές Λύσεις για ΑμεΑ”

Υπηρεσίες προς ΑΜΕΑ και Ηλικιωμένους

LB Security ~ Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο, Κρήτη

 

Στην LB Security μεριμνά για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Προτείνουμε συστήματα ασφαλείας βασισμένα στις ανάγκες ανθρώπων τρίτης ηλικίας, ΑΜΕΑ, όσων πάσχουν από άνοια, Alzheimer και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις παρέχουμε υπηρεσίες όπως:

Ο ηλικιωμένος ή ΑΜΕΑ διαθέτει μία μικροσκοπική και εύχρηστη συσκευή, όπως για παράδειγμα ένα κρεμαστό ή ένα βραχιόλι, με το οποίο μπορεί να ενημερώσει άμεσα κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ή κάποια υπηρεσία(νοσοκομείο, πυροσβεστική, αστυνομία) ότι χρειάζεται βοήθεια. Η συσκευή συνδέεται με το ήδη υπάρχον σύστημα συναγερμού, έτσι ώστε να παρέχει ταυτόχρονα ασφάλεια στον χώρο σας και προστασία του ατόμου που κατοικεί σε αυτόν.

Κουμπί έκτακτης ανάγκης

Η LB Security προσφέρει μία καινοτόμα λύση σε άτομα με δυσκολία στην μετακίνηση, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τις ηλεκτρονικές συσκευές τους με άνεση χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε τον θερμοσίφωνα, την θέρμανση, τα πατζούρια, την εξώπορτα, το σύστημα ασφαλείας και άλλες συσκευές χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε, εύκολα και γρήγορα απ το κινητό σας τηλέφωνο.

Αυτοματοποίηση εργασιών για ΑΜΕΑ

 

Η εφαρμογή αυτή βασίζεται στο σύστημα ασφαλείας του συναγερμού σας, έτσι ώστε να διασφαλίζονται ταυτόχρονα τόσο η άνεση του ατόμου όσο και η ασφάλειά του.

Για περιπτώσεις ατόμων που πάσχουν από άνοια ή κάποια νόσο που δεν τους επιτρέπει να έχουν πάντα συναίσθηση του χώρου στον οποίο βρίσκονται, έχουμε το σύστημα που σας λύνει τα χέρια.

Τοποθετώντας στον καρπό του ατόμου ένα ειδικό ρολόι χειρός μπορείτε ανα πάσα στιγμή να λαμβάνετε το στίγμα της τοποθεσίας που βρίσκεται, ακόμα και να ορίσετε περιοχή ασφαλείας, έτσι ώστε να ειδοποιείστε όταν το άτομο εξέρχεται από αυτή.

Εκτός αυτού , η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα στο αγαπημένο σας πρόσωπο να σας καλέσει με το πάτημα ενός κουμπιού πάνω στο ρολόι.

Ρολόι εντοπισμού

Η LB Security προνοεί για την κάλυψη των αναγκών σας πριν καν δημιουργηθούν! Για όσους επιθυμούν να έχουν την επίβλεψη των αγαπημένων τους προσώπων αλλά και του χώρου τους εύκολα και γρήγορα, παρέχεται από την εταιρία μας η δυνατότητα με μία μόνο κάμερα (χωρίς απαραίτητα την τοποθέτηση καταγραφικού) να παρακολουθείτε περιμετρικά το χώρο σας (180ο) , να κάνετε ακρόαση του χώρου αλλά και να μιλήσετε μέσω του μικροφώνου της κάμερας.

Οι παραπάνω παροχές υποστηρίζονται μέσω μιας ιδιαίτερα εύχρηστης εφαρμογής στο κινητό  σας τηλέφωνο.

Επίβλεψη ΑΜΕΑ

Στην LB Security μελετάμε ξεχωριστά τόσο τον χώρο όσο και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η αρχιτεκτονική των συστημάτων που σας προτείνουμε γίνεται με κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Κατά τη διαδικασία του προγραμματισμού επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός εύχρηστου και λειτουργικού συστήματος ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, να συζητήσουμε για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Υπηρεσιες προς ΑΜΕΑ

Γιατί να μας επιλέξετε;

Συζήτηση και κατανόηση των αναγκών σας

Συζητάμε μαζί σας ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας.

Δωρεάν Μελέτη – Προσφορά

Ζητήστε μας να κάνουμε δωρεάν μελέτη στον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Στην LB Security επενδύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις. Προτεραιότητα για εμάς έχει η ικανοποίηση των πελατών μας, την οποία εισπράττουμε καθημερινά, τόσο προφορικά όσο και μέσα απ’τα σχόλια και τις κριτικές τους για εμάς. Μπορείτε να δείτε κριτικές πελατών εδώ.

30 Χρόνια Εμπειρίας και Ανάπτυξης

Είμαστε μία υγειής εταιρεία με βαθύ παρελθόν στο χώρο της ασφάλειας, απ’το 1994 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης και αναπτυσσόμαστε συνεχώς.

24/7 Δωρεάν Υποστήριξη

Η Αξιοπιστία για εμάς σημαίνει πολλά. Για τον λόγο αυτό δεσμευόμαστε και παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη 24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιστοποίηση / Άδεια απ’το Ελληνικό Κράτος

Διαθέτουμε πιστοποιήσεις από όλους τους προμηθευτές μας μεταξύ άλλων στα συστήματα ασφαλείας, τις κάμερες ασφαλείας και στον δικτυακό εξοπλισμό. Επιπλέον διαθέτουμε άδεια απ’την ελληνική αστυνομία και άριστη επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα μας.