281 600 0003 info [@] lbsecurity.gr ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Δικτυακές Υποδομές | LB Security ~ Ηράκλειο, Κρήτη

 

Τα δίκτυα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Η LB Security εξειδικεύεται στην δημιουργία δικτυακών υποδομών, οι οποίες επιτρέπουν την αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία των επιχειρήσεων χωρίς τεχνικά προβλήματα. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο δικτυακό εξοπλισμό και άριστη τεχνική κατάρτιση στον τομέα δικτύων.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας στο Ηράκλειο Κρήτης, να συζητήσουμε για οτιδήποτε σας απασχολεί.

δικτυα υπολογιστων ηρακλειο

Οι υπηρεσίες μας, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν

Εγκατάσταση VPN για ασφαλή απομακρυσμένη σύνδεση

Το VPN σας επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση στα αρχεία και τα προγράμματα της επιχείρησης(π.χ. λογιστικά προγράμματα) ενώ παράλληλα κάνει εφικτή την απομακρυσμένη εργασία

 

Παραμετροποίηση Qos (Quality of Service) για μεγιστοποίηση απόδοσης δικτύου

Περιορίζουμε την ταχήτητα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες σας ώστε να ενισχύσουμε στο μέγιστο την ταχύτητα την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει η ίδια η επιχείρηση.

Παραμετροποίηση Load Balance για αύξηση της ταχύτητας δικτύου

Στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζεται συχνές αποσυνδέσεις και κακή ποιότητα σήματος internet μπορούμε να δώσουμε λύση.

Ρύθμιση Firewall για αποφυγή επιθέσεων και για τήρηση πολιτικής ασφαλείας

Προστατεύουμε το δίκτυο της επιχείρησης, τις κάμερες, τα προγράμματα και τις δικτυακές υποδομές, από κακόβουλες επιθέσεις Hacker. Δημιουργούμε Guest Wifi όπου κρίνεται απαραίτητο, ενώ παραμετροποιούμε κατάλληλα το Firewall της επιχείρησης.

Εγκατάσταση ασύρματης ζεύξης για επέκταση δικτύου

Εγκαθιστούμε  ασύρματη ζεύξη ακόμη και σε αποστάσεις της τάξης των 10 χιλιομέτρων, επεκτείνοντας έτσι το τοπικό δίκτυο μεταξύ υποκαταστημάτων, και άλλων χώρων που το έχουν ανάγκη.

Σύγχρονη δομημένη καλωδίωση με υψηλές προδιαγραφές
  • Εγκαθιστούμε Rack, δομημένη πιστοποιημένη καλωδίωση, μετράμε την ταχύτητα του τοπικού δικτύου και διασφαλίζουμε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
  • Ειδικευόμαστε στην αναβάθμιση δικτύων από 100 σε 1000Gbps.

Νέα υπηρεσία Captive Portal. Κάθε φορά που ένας πελάτης σας συνδέεται στο Wifi της εταιρείας σας, θα εμφανίζεται το λογότυπό και η ιστοσελίδα σας. Με τον τρόπο αυτόν ενισχύεται το κύρος και τον επαγγελματισμό σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Μία εταιρεία για Όλες σας τις ανάγκες

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την τεχνολογική αναβάθμιση της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε τις υποδομές, που σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στην εργασία σας, χωρίς να ανησυχείτε για τεχνικά θέματα.

Καινοτομία

Εξελισσόμαστε συνεχώς και εφευρίσκουμε καινοτόμες λύσεις σε κάθε ανάγκη με σύμμαχο την τεχνολογία και την γνώση.

3 Βραβεία ικανοποίησης πελατών

Στην LB Security επενδύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις. Για εμάς ο κάθε πελάτης, είναι ξεχωριστός, κι έτσι ακριβώς τον εξυπηρετούμε. Κατέχουμε 3 βραβεία ικανοποίησης πελατών καθώς και περισσότερες από 70 κριτικές τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ.

30 Χρόνια Εμπειρίας και Ανάπτυξης

Είμαστε μία υγιής εταιρεία με βαθύ παρελθόν στο χώρο της τεχνολογίας, απ'το 1994 στο Ηράκλειο Κρήτης και αναπτυσσόμαστε συνεχώς. Επενδύουμε καθημερινά στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, κι αυτό φαίνεται απ'τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

24/7 Πραγματική Υποστήριξη

Η Αξιοπιστία για εμάς σημαίνει πολλά. Για τον λόγο αυτό δεσμευόμαστε και παρέχουμε πραγματική υποστήριξη 24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιστοποίηση / Άδεια απ'το Ελληνικό Κράτος

Διαθέτουμε άδεια από την ελληνική αστυνομία καθώς επίσης και πιστοποιήσεις επιστημονικής κατάρτισης στα πεδία των συστημάτων ασφαλείας, δικτυακών υποδομών και πληροφορικής.